Headerbild

Kategorier

OL-Skytte 24-26 maj

2024-02-28 i Allmänt

Lindebygden och OK Tisaren ska arrangera OL-Skyttetävlingar 24-26 maj vid skjutbanorna i Munkhyttan. Tävlingarna har status som World Cup, SM och Militär landskamp(Sverige, Finland och Danmark). Det kan alltså komma tävlande från många nationer.

På fredag eftermiddag är det stafetter som fungerar lika som skidskyttestafetter, dvs en slinga OL och skytte med straffrundor.

På lördag klassisk distans som består av punktorientering, orientering och skytte. Löparen får tidstillägg för fel på punktorienteringen och bommar i skyttet.

På söndag är det sprintdistans med orientering och skytte(straffrundor vid bommar).

Lindebygden har ansvar för banläggning, start, parkering och marketenteri. Dessutom ska vi vara med vid skyttet som kontrollanter. Skyttet sker på likadana mål som används vid skidskytte och kontrollanterna ska växla mellan liggande och stående prickar. Kontrollanten ska också räkna bommar. Innan tävlingen ska vi genomföra en övning där vi får lära oss hur målen fungerar och hur vi ska notera eventuella bommar.

Reinert Hallor är tävlingsledare och Paavo Y är biträdande. Har ni frågor eller vill anmäla redan nu att ni vill vara med ringer ni till Paavo 070-8915640.

Adress

Lindebygdens OK C/O Thybeck Rumängsvägen 11 71172 Vedevåg

Kontakt

E-post: info@lindebygdensok.se Telefon Ordförande: 073 838 10 73

Drivs med KlubbenOnline

Logga in